JOUW OFFICIELE PASSION SPA DEALER IN BELGIE

Search

Eigen servicedienst 6/7

Hoe werkt de automatisatie van spapret?

Eenvoudig helder water voor jouw spa of zwemspa met het automatisch waterbehandeling systeem van Spapret. Dit systeem meet via meetsondes nauwkeurig de chloor -en pH waarde, vervolgens worden deze automatisch aangepast met peristaltische pompjes tot de ingestelde niveaus. Hierdoor is de waterkwaliteit steeds veilig & optimaal. Tevens bespaar je hierdoor tijd en hoef je geen dure onderhoudsproducten meer te gebruiken. Deze investering kan je op korte termijn terug verdienen. 

Waterbehandeling systeem bij spapret
Automatisch water behandelen bij spapret

Toepasbaar op iedere spa & zwemspa!

Het systeem van Spapret is toepasbaar op iedere spa & zwemspa. Onze technische afdeling kan een installatie zorgvuldig voorbereiden aan de hand van foto’s van jouw technische ruimte. Installatietijd bedraagt een halve dag, vervolgens kan je zelf aan de slag met onze eenvoudige Wifi app.

REMOTE CONTROL VIA ONZE EENVOUDIGE APP

Met deze App kan je op afstand de waterkwaliteit controleren. Tijdens de winterperiode bij niet gebruik van jouw spa kan je eenvoudig het chloorgehalte lager instellen. Ook zijn er tal van instellingen mogelijk bijvoorbeeld dat de pH waarde eerst gecorrigeerd wordt en vervolgens het chloorgehalte. Via tijdsprogrammatie kan je aangeven wanneer het toestel mag functioneren

Grafiek chloor bijsturen spapret