JOUW OFFICIELE PASSION SPA DEALER IN BELGIE

Zoek

Eigen servicedienst 6/7

Jacuzzi® huren bij spapret

Waar een jacuzzi huren? Bij Spapret ben je aan het juiste adres.

Jacuzzi® time! Een échte spa voor 5 personen in jouw eigen tuin!

Huur een spa aan huis tegen een scherpe prijs om even te ontspannen in jouw eigen vertrouwde omgeving. Onze jacuzzi® biedt plaats voor de hele familie en kan zowel binnen als buiten worden geplaatst.

Er zijn twee ligplaatsen en drie zitplaatsen voorzien met maar liefst 22 massage jets en sfeervolle ledverlichting. Temperatuur is regelbaar van 26C° tot en met 40C°. Wist je dat een spa bevorderlijk is voor het verminderen van medische klachten als spierpijn en rugpijn.

Op zoek naar een origineel cadeau? Met onze cadeaubon heb je de sublieme verrassing! Aanvraag kan via ons reservatieformulier met de gegevens van de gelukkige. Waarde van de bon bedraagt minimaal één week huurperiode.

TIP! Taste and buy! Overtuigd na een weekje huren? Een bedrag van 199 euro wordt integraal terugbetaald bij aankoop van een spa bij Spa pret.


weetjes over jouw spa aan huis

Wat met de hygiëne?

Als grootste bubbelbad verhuurbedrijf in België met meer dan 9 jaar ervaring en meer dan 1000 tevreden klanten, zorgen wij steeds voor een topbeleving. Hygiëne is gegarandeerd, voorafgaand de levering wordt er een grondige reiniging voorzien en filter vervangen. Staat & netheid van onze apparatuur vinden wij uiterst belangrijk, daarom worden onze spa’s tweejaarlijks vernieuwd.

Is het wateronderhoud moeilijk?

Néé hoor! Tijdens de levering voegen wij de juiste onderhoudsproducten toe aan het water waaronder chloor en Aquafinesse Watercare voor een lager chloorgehalte. Verder ontvang je een eenvoudig instructiedocument met benodigde informatie over de werking van de spa en het wateronderhoud tijdens de huurperiode. Ongeduldig? Neem al een kijkje naar het instructiedocument.

Hoeveel ruimte heb je nodig?

Een poortje van minimaal 0,8 meter breed én 2m15 hoog is reeds voldoende. Met onze speciale apparatuur kunnen wij deze spa praktisch overal plaatsen, zelfs met trapjes, verhoogjes of andere obstakels. Niet helemaal zeker? Kijk eens naar onze realisaties of stuur een aantal foto’s. Wij gaan alvast geen uitdaging uit de weg! Buitenafmetingen van de spa bedragen 2m10 op 2m10 en 0,78m hoog. Ondergrond voor de spa moet steeds verhard en vlak zijn of een houten plaat op het gras.

Welke elektrische voorziening is vereist?

Een stopcontact gezekerd op 16A achter een aardlekdifferentieel van 30mA  is reeds voldoende. Klinkt dit als Chinees? Contacteer ons dan snel via dit aanvraagformulier of 0496/144785. Het gebruik van een verlengkabel is mogelijk.

Tot waar leveren we onze huur jacuzzi’s?

We leveren praktisch in heel België.