JOUW OFFICIELE PASSION SPA DEALER IN BELGIE

Zoek

Eigen servicedienst 6/7

Energie zuinige spa's bij spapret

Zorgeloos genieten van jouw Jacuzzi ® zonder wakker te liggen van de hoge energieprijzen, dat kan!
Het elektrisch verbruik van een bubbelbad gaat grotendeels naar het opwarmen van het water. Het totaalconcept van Spa pret zorgt voor een laag energie verbruik. Benieuwd? Bekijk hieronder onze energiebesparende maatregelen.

Jacuzzi Balboa warmtepomp bij Spapret

Balboa warmtepomp

Passion Spas heeft in samenwerking met Balboa Electronics een warmtepomp ontwikkeld speciaal voor spa’s & zwemspa’s. Met deze warmtepomp kan je probleemloos temperaturen bereiken tot 40°C. Deze heat pump zorgt voor een beduidend lager elektrisch verbruik en dus een fikse besparing op de elektriciteitsrekening. Een snelle terugverdientijd tussen 1 à 2 jaar!

Eigenschappen:

  • Communiceert rechtstreeks met de spa elektronica & Control My Spa App op smartphone
  • Extra efficiënt bij lage temperaturen als -10°C
  • Verhouding 1kWh input elektrische energie voor gemiddeld 3kWh output warmte energie


Voorbeeld:
Stel je verbruikt op jaarbasis 3000kWh, dan verbruik je met deze warmtepomp nog maar 1000kWh !

Hoogwaardig isolerende cover

We beperken het warmteverlies met een kwalitatieve isolerende cover met hoge densiteit. Onze covers zijn ontworpen met V-stelling waardoor het regenwater eenvoudig afvloeit. Met een dikte van 14 cm isolatie hou je de warmte maximaal geborgen in jouw spa.

Isolerende covers bij Spapret hoge kwaliteit

Hybrid Heating Technology

Verschillend van andere spa merken recupereren wij de vrijgekomen warmte van het leidingwerk en de massagepompen, veroorzaakt door wrijving van het water en van de elektromotoren. Onze driedelige isolatie beperkt vervolgens het warmteverlies naar de buitenzijde. Wij maken gebruik van Aluflex isolatie, dit type van isolatie wordt tevens ook gebruikt om vliegtuigen te isoleren. Met een stevige isolerende bodem in glasvezel zit je goed! Glaswol wordt namelijk geproduceerd uit glasvezel.

energiezuinige jacuzzi bij spapret met warmtepomp
jacuzzi isolatie bij spapret
Stevige gesloten jacuzzi bodem in glasvezel bij spapret

Jacuzzi ® Opwarmen via zonnepanelen

Opwarmen van het water doe je bij voorkeur wanneer jouw zonnepanelen maximaal energie leveren. Met onze software kan je zelf instellen wanneer jouw spa moet opwarmen. Bijvoorbeeld van 9u in de ochtend tot 19u in de avond. Bijkomend kan dit vanop afstand via een eenvoudige remote control smartphone app.

Balboa app control my spa wifi voor jacuzzi
Jacuzzi opwarmen met zonnepanelen bij spapret