JOUW OFFICIELE PASSION SPA DEALER IN BELGIE

Zoek

Eigen servicedienst 6/7

B2B formules

Graag een stukje wellness geïntegreerd in jouw onderneming, zonder een grote investering?

Via Spa pret is het mogelijk om volgens onderstaande voordelige huurformules een stukje eigen privé Wellness te creëren. Gebruik dit als extra argument om uw accommodatie naar jouw cliënteel  in de verf te plaatsen. Uiteraard kunnen jullie er zelf gretig van gebruik maken! 

Sedert 8 jaar zijn we professioneel aan de slag met verkoop & verhuur van wellness producten, met specialisatie in spa’s. Hierbij is onze servicegraad onze hoogste troef. Daardoor zijn wij 6/7 bereikbaar voor ondersteuning.    

Wij werken onder andere samen met:

   Ferme koer Binkom (www.fermekoer.be)
   De Meute Vielsalm (www.demeute.be)
   Au Cerf de la vallée (www.aucerfdelavallee.be)
   Belle Epoque Brasschaat (www.belleepoquebrasschaat.be)
   De Schaapsheuvel (www.deschaapsheuvel.be)
   Kettu blokhut Herselt
   

Een échte SPA?

Ja hoor, onze jacuzzi’s® zijn volwaardig met 2 ligplaatsen en 3 zitplaatsen. Uitgerust met 22 hydromassage jets en LED verlichting. Temperatuur instelbaar tot 40°C. In bijlage een aantal sfeerbeelden! Wij beschikken enkel over recent materiaal in topstaat, zonder gebruik van sporen.

Hoe werkt dit juist?

Volgende huurformules zijn mogelijk:

  • Een spa voor 12 maanden   

Huurprijs per maand 199 euro excl. btw              

Bijhorend onderhoudspakket aan 745 euro excl. btw     

Vier servicebezoeken inbegrepen          

  • Een spa voor 6 maanden     

Huurprijs per maand 249 euro excl. btw         

Bijhorend onderhoudspakket aan 385 euro excl. btw            

Twee servicebezoeken inbegrepen

  • Een spa voor 3 maanden     

Huurprijs per maand 299 euro excl. btw              

Bijhorend onderhoudspakket aan 205 euro excl. btw     

Servicebezoek inbegrepen 

Prijzen inclusief transport & installatie. Wateronderhoud gebeurt door de huurder, maar met ondersteuning van Jacuzzi Pret.

  • Bubbelbad party ad-hoc

Huurprijs voor een weekje aan 249 euro incl. btw, onderhoudsproducten & 10 km transport inbegrepen. Bijkomende kilometers aan 1 euro per km.        

  • Festival & Wellness 

Er wordt meer aandacht aan besteed om festivalbezoekers een completere beleving aan te bieden. Gezondere en kwalitatieve maaltijden, overnachting met meer comfort, betere douchefaciliteiten én bijvoorbeeld Wellnessmogelijkheden. Spa pret voorziet ruime spa’s waar festivalgangers lekker kunnen genieten na een avond feesten. Om de organisatie te ontzorgen voorzien wij begeleiders ter plaatse die de nodige uitleg geven aan de gebruikers, maar ook zorgen voor een garantie op hygiëne en waterkwaliteit. Dagelijks wordt het water ververst en ieder uur het water gecontroleerd en bijgestuurd waar nodig, met registratie. 

Wegens onze complete aanpak zijn we een gevestigde waarde op de festival sites. Andere wensen zoals een tent, inrichting volgens een thema, douches, verlichting, projector met bijvoorbeeld live streaming behoren ook tot de mogelijkheden.

  1.